Kampagner i Oktober

Drømmer du om en operation, men er i tvivl om dine muligheder? Indtil årets udgang tilbyder vi gratis konsultationer på vores operationer. Få professionel rådgivning fra vores erfarne plastikkirurger og en skræddersyet behandlingsplan – helt uforpligtende. Læs mere om, hvad du kan forvente ved en konsultation, og hvordan vi hjælper dig med at tage det første skridt mod dit ønskede resultat.

Kampagner i Oktober

Gratis konsultationer indtil årets udgang

Indtil slutningen af året tilbyder vi gratis konsultationer på alle vores operationer (dog undtaget næseoperationer). Det er en besparelse på 500 kr – en unik mulighed for at tage det første skridt mod din ønskede forvandling uden nogen økonomisk forpligtelse.

Hvorfor vælge en gratis konsultation?
En gratis konsultation er din chance for at udforske mulighederne uden nogen pres. Måske har du længe overvejet en operation, men mangler svar på dine spørgsmål? Vores konsultationer giver dig mulighed for at få en professionel vurdering fra vores erfarne plastikkirurger, så du føler dig tryg og velinformeret om dine valg.

Hvad kan du forvente ved en konsultation?
En konsultation hos os er mere end blot en samtale. Vores erfarne plastikkirurger lytter grundigt til dine ønsker og forventninger og vurderer dine individuelle behov. Sammen gennemgår vi de forskellige muligheder, skræddersyr en behandlingsplan og besvarer alle dine spørgsmål i detaljer. Vi tager os tid til at forklare proceduren, risici, og forventede resultater, så du føler dig velinformeret og tryg i dine beslutninger.

Fordele ved en konsultation hos os

  • Personlig vejledning: Få skræddersyet rådgivning, der tager udgangspunkt i dine ønsker og mål.
  • Ekspertise: Bliv mødt af vores højt kvalificerede plastikkirurger, der har mange års erfaring med at skabe naturlige og tilfredsstillende resultater.
  • Ingen forpligtelse: Konsultationen er helt uforpligtende, så du kan tage dig tid til at overveje dine muligheder.

Hvis du overvejer en operation, er dette en oplagt mulighed for at blive klogere på processen og træffe en velovervejet beslutning. Book din gratis konsultation i dag og tag det første skridt mod at opnå dine ønsker.

25% på laserbehandlinger

Hos AGATA Privathospital tilbyder vi et bredt udvalg af laserbehandlinger, der kan hjælpe dig med at opnå smukkere hud:

Fraxel Laser

Fraxel laserbehandling er ideel til dem, der ønsker at reducere ar, rynker, og solskader. Ved at behandle de dybere lag af huden stimulerer Fraxel produktionen af kollagen, hvilket resulterer i en glattere og mere jævn hudtone. Behandlingen er skånsom og kræver minimal downtime.

Fordele ved Fraxel:

  • Reducerer ar og pigmentforandringer

  • Udjævner hudens tekstur

  • Fremmer kollagenproduktion

IPL (Intense Pulsed Light)

IPL er perfekt til at behandle solskader, rødme, og ujævn pigmentering. Ved hjælp af intens pulserende lys, arbejder IPL-behandlingen på at forbedre hudens tone og klarhed. Denne behandling er også effektiv mod fine linjer og rynker.

Fordele ved IPL:

  • Reducerer rødme og pigmentering

  • Forbedrer hudens tekstur

  • Behandler solskader og aldringstegn

Laser Hårfjerning

Drømmer du om glat og hårfri hud? Vores laserhårfjerning tilbyder en permanent løsning til uønsket hårvækst. Behandlingen er sikker og hurtig, og du vil opleve synlige resultater allerede efter et par sessioner.

Fordele ved Laser Hårfjerning:

  • Permanent reduktion af hårvækst

  • Skånsom og hurtig behandling

  • Passer til alle hudtyper

Med vores erfarne specialister og avancerede udstyr kan du føle dig tryg ved at vælge en laserbehandling, der passer præcis til dine behov.

Kampagne

Du kan spare 10% på kosmetiske behandlinger i denne måned.

MERE AT UDFORSKE

SENESTE NYT

september hybridbryst kampagne

Kampagner i September

September er her, og vi har nogle fantastiske tilbud klar til dig! Denne måned kan du nyde gratis forundersøgelser og eksklusive rabatter på en række af vores mest populære behandlinger. Uanset om du overvejer en hybrid brystforstørrelse, ansigtsløft, PRP, eller laser hårfjernelse, så har vi en kampagne, der passer til dig. Læs videre for at få alle detaljerne om, hvordan du kan gøre denne september til noget helt særligt.

Botox pande AGATA Privathospital

Online forundersøgelse til botox hos AGATA

Enkel og praktisk forundersøgelse hjemmefra Med vores online forundersøgelse til botox kan du møde vores erfarne plastikkirurger via videokonsultation. Dette giver dig mulighed for at diskutere dine behov og ønsker fra dit eget hjem, og sparer dig for en ekstra tur til klinikken. Tidligere skulle patienter besøge os to gange: først til forundersøgelsen og igen 48 timer senere til selve behandlingen på grund af betænkningstiden. Med videokonsultationen kan vi gennemføre forundersøgelsen online, hvilket betyder, at du kun behøver at besøge klinikken én gang til selve botoxbehandlingen. Sådan booker du din online forundersøgelse til botox Det behøver ikke være svært at booke sin forundersøgelse, du skal blot: Tryk på “BOOK TID” knappen for at starte din online booking Vælg klinik du gerne vil behandles på. Vælg “Forundersøgelse – til Botox (online)” Vælg den tid, der passer dig bedst Book din forundersøgelse til Botox (online)

fedtinjektion i ansigtet

Fremhæv din indre glød naturligt!

Med vores specialiserede fedtinjektioner tilbyder vi dig en unik mulighed for at forvandle din hud, bringe dens indre glød frem og reducere tegn på aldring på en naturlig og harmonisk måde.

AGATA Privathospital