Kampagner i September

September er her, og vi har nogle fantastiske tilbud klar til dig! Denne måned kan du nyde gratis forundersøgelser og eksklusive rabatter på en række af vores mest populære behandlinger. Uanset om du overvejer en hybrid brystforstørrelse, ansigtsløft, PRP, eller laser hårfjernelse, så har vi en kampagne, der passer til dig. Læs videre for at få alle detaljerne om, hvordan du kan gøre denne september til noget helt særligt.

Kampagner i September

Hybrid bryster - Hvad er det?

brystoperation kopier 13 copy 2 1030x1030
brystoperation hybrid bryster AGATA Privathospital

Hybrid brystforstørrelse er en avanceret og innovativ metode, der kombinerer det bedste fra to forskellige teknikker: brystimplantater og fedtinjektioner. Denne kombination giver mulighed for at opnå et mere naturligt og individuelt tilpasset resultat, hvor implantaterne tilføjer volumen, mens fedtinjektionerne finjusterer formen og skaber en harmonisk overgang mellem brystet og kroppen.

Denne behandling er ideel for kvinder, der ønsker at forbedre deres brystform på en måde, der ser og føles så naturlig som muligt. Hybrid brystforstørrelse kan være en fantastisk løsning for dem, der har oplevet tab af volumen efter amning eller vægttab, eller som blot ønsker at forbedre deres kurver med et blødere og mere naturligt look. Ved at bruge dit eget fedt til at justere og forfine resultatet, opnår man en smidig og mere naturlig følelse i brystet, som mange kvinder foretrækker.

I september har vi et eksklusivt tilbud på hybrid brystforstørrelse, hvor du kan spare 5.000 kr. Dette tilbud inkluderer desuden en gratis forundersøgelse, hvor du sammen med vores erfarne specialister kan finde frem til den løsning, der passer bedst til dig og dine ønsker. Uanset om du søger en subtil forbedring eller en mere markant forandring, giver dette tilbud dig mulighed for at opnå det naturlige og smukke resultat, du drømmer om.

Den rette kandidat til hybrid brystforstørrelse

Denne operation er ideel for kvinder, der ønsker at forbedre deres brystform på en naturlig måde. Det kan være særligt gavnligt, hvis du har mistet volumen efter amning eller vægttab, eller hvis du ønsker at forstørre dine bryster med et blødere, mere naturligt udseende. Ved at bruge dit eget fedt til at forme og finjustere implantaterne, opnår du et resultat, der ser naturligt ud og føles naturligt.

Spar 5.000kr på hybridbryster

Vi har i denne måned et eksklusivt tilbud på hybrid brystforstørrelse, hvor du kan spare 5.000 kr. Tilbuddet inkluderer også en gratis forundersøgelse, hvor du sammen med vores specialister kan finde den bedste løsning til dine ønsker og behov. Uanset om du ønsker en subtil forbedring eller en mere markant forandring, giver dette tilbud dig mulighed for at opnå det naturlige og smukke resultat, du drømmer om.

Tilbud gælder ved forundersøgelse for hybrid bryster foretaget i september måned 2024. Operationstilbuddet er gældende i 3mdr. 📅

Få gratis forundersøgelse til Mommy makeover

Du kan fortsat udnytte tilbuddet om en gratis forundersøgelse til mommy-makeover hos plastikkirurgerne Lilan Engel og Annette Chakera.

En mommy makeover er designet til at hjælpe dig med at genvinde din krops form og selvtillid efter graviditet og amning. Denne omfattende behandling kombinerer ofte maveplastik, fedtsugning og brystforstørrelse for at give dig et skræddersyet resultat.

Book din gratis forundersøgelse i dag og få professionel rådgivning om, hvordan en mommy makeover kan transformere din krop.

Ansigtsløftning - gratis forundersøgelse

Er du nysgerrig på, hvordan et ansigtsløft kan forvandle din udstråling? Vi tilbyder nu en gratis forundersøgelse, hvor du kan få en personlig rådgivning fra vores erfarne kirurger. Under konsultationen vil vi drøfte dine ønsker, vurdere din hud og ansigtstræk og finde ud af, hvilken behandling der passer bedst til dig. Det er en perfekt mulighed for at få svar på dine spørgsmål og få en klar idé om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå et yngre og mere frisk udseende.

Opnå glat hud med vores laser hårfjernelse

Laser hårfjernelse er en effektiv metode til at slippe af med uønsket hår og opnå en glat hud uden besvær. Behandlingen er ideel for både mænd og kvinder, der ønsker en langvarig løsning på hårvækst, som er både præcis og skånsom mod huden. Ved hjælp af laserteknologi kan vi målrette hårsækkene og reducere hårvæksten betydeligt, hvilket giver dig en jævn og hårfri hud.

I september tilbyder vi 20% rabat på laser hårfjernelse, så du kan få glæde af denne behandling til en endnu bedre pris. Vores tilbud gør det lettere for dig at komme i gang med behandlingen, som både er effektiv og skånsom. Sig farvel til konstant barbering og voksning, og oplev fordelene ved en permanent løsning. Book din tid nu og mærk forskellen med glat hud, der varer ved.

PRP Vampyrbehandling - Naturlig, videnskabeligt bevist stamcelle-regenererende behandling til din hud

PRP (Platelet-Rich Plasma) vampyrbehandlingen er en innovativ og naturlig metode til hudforbedring, som anvender dine egne stamceller til at stimulere regenerering og fornyelse af huden.

Behandlingen er ideel for dem, der ønsker at reducere fine linjer, forbedre hudens struktur og opnå en mere strålende teint uden brug af kunstige ingredienser. Vores tilbud giver dig 20% rabat på PRP-behandlingen, så du kan opleve fordelene ved denne videnskabeligt bevist metode til en nedsat pris.

PRP-behandlingen er en skånsom, men effektiv måde at få en ungdommelig og sund hud tilbage, hvilket gør den til en attraktiv løsning for alle, der søger naturlige resultater.

Kampagne

Du kan spare 10% på kosmetiske behandlinger i denne måned.

MERE AT UDFORSKE

SENESTE NYT

botox pande 0101n

Online forundersøgelse til botox hos AGATA

Enkel og praktisk forundersøgelse hjemmefra Med vores online forundersøgelse til botox kan du møde vores erfarne plastikkirurger via videokonsultation. Dette giver dig mulighed for at diskutere dine behov og ønsker fra dit eget hjem, og sparer dig for en ekstra tur til klinikken. Tidligere skulle patienter besøge os to gange: først til forundersøgelsen og igen 48 timer senere til selve behandlingen på grund af betænkningstiden. Med videokonsultationen kan vi gennemføre forundersøgelsen online, hvilket betyder, at du kun behøver at besøge klinikken én gang til selve botoxbehandlingen. Sådan booker du din online forundersøgelse til botox Det behøver ikke være svært at booke sin forundersøgelse, du skal blot: Tryk på “BOOK TID” knappen for at starte din online booking Vælg klinik du gerne vil behandles på. Vælg “Forundersøgelse – til Botox (online)” Vælg den tid, der passer dig bedst Book din forundersøgelse til Botox (online)

fedtinjektion 01

Fremhæv din indre glød naturligt!

Med vores specialiserede fedtinjektioner tilbyder vi dig en unik mulighed for at forvandle din hud, bringe dens indre glød frem og reducere tegn på aldring på en naturlig og harmonisk måde.

Woman face

Fedtinjektion i ansigt: Fordele og overvejelser

En fedtinjektion involverer udvinding af fedt fra en del af kroppen, typisk mave eller lår, hvorefter det rene fedt gennemgår en forberedelsesproces før det re-injiceres i ansigtet.

AGATA Privathospital